• Книгоиздателство МИ-АН

  Книги кои се пренесуваат од генерација на генерација

 • „Креативни точки 2017“ програма и учесници

  Литературно – музичка манифестација „Креативни точки 2017“ во Лешочкиот манастир

 • Journal

  International Journal for Cultural Researches

 • И старите можат!

  Да ги поддржиме старите лица и да се спротивставиме на нивната општествена маргинализација и невидливост!