• Journal

  International Journal for Cultural Researches

 • CCCS Conference 2016 Galery

  Moments from CCCS Conference 2016

 • И старите можат!

  Да ги поддржиме старите лица и да се спротивставиме на нивната општествена маргинализација и невидливост!

 • „Креативни точки“ програма и учесници

  Литературно – музичка манифестација „Креативни точки“ во Лешочкиот манастир