Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home4/cultcent/public_html/mk/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1966
Sustainability | Центар за култура и културолошки студии

Tag Archives: Sustainability

Вредноста на културното наследство

COST Action IS 1007 / Научен собир во Скопје за истражување на одржливоста во културната сфера Од 2 до 4 септември 2013 година на Правниот факултет во Скопје (при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“), во организација на Центарот за култура и културолошки студии (ЦККС) се одржа Научен собир на COST Action IS 1007 – Истражување за одржливоста во културната сфера ... Повеќе »