Tag Archives: Heritage

Вредноста на културното наследство

COST Action IS 1007 / Научен собир во Скопје за истражување на одржливоста во културната сфера Од 2 до 4 септември 2013 година на Правниот факултет во Скопје (при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“), во организација на Центарот за култура и културолошки студии (ЦККС) се одржа Научен собир на COST Action IS 1007 – Истражување за одржливоста во културната сфера ... Повеќе »