Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home4/cultcent/public_html/mk/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1966
Exhibition | Центар за култура и културолошки студии

Tag Archives: Exhibition

Изложба „ЕКОАРТ-ЕХО“

28 март 2013 Во Галеријата ИКОНА, на 28 март 2013 година, се отвори изложбата „ЕКОАРТ-ЕХО“ на Дафина Балабанова – Алексова. Изложбата е во рамките на Годишната програма на Центарот за култура и културолошки студии „Културата како стил на живеење“. На отворањето зборуваше Розе Трајчевска. Во програмата на изложбата Лорета Георгиевска Јаковлева напиша: „Она што се чини од исклучително значење за ... Повеќе »