Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home4/cultcent/public_html/mk/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1966
Култура/Culture 3/2012 | Центар за култура и културолошки студии

Култура/Culture 3/2012

culture2

Тематски број: Европа без граници

Трудовите во овој број на списанието се резултат на проектот Интеркултурно/мултикултурно: Европа без граници, кој беше раководен од проф. д-р Лорета Георгиевска Јаковлева и проф. д-р Мишел Павловски, а поддржан од Министерството за култура на Република Македонијаво 2010 година.

Прочитајте го целиот број тука