Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home4/cultcent/public_html/mk/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 1966
Зборник на трудови „Културна меморија“ т.1 | Центар за култура и културолошки студии

Зборник на трудови „Културна меморија“ т.1

Proceedings "Cultural Memory" vol. 1Од печат излезе првиот том на Зборникот на трудови од Првата меѓународна конференција на ЦККС „Културна меморија“ која се одржа од 5-7 септември 2013 во Скопје. Во Зборникот се застапени над дваесет автори. Трудовите се на македонски, англиски и руски јазик.

За да го преземете зборникот притиснете тука